Over ons

Over ons

 

Renova-Solution BV is een gedreven en professioneel renovatie- en afwerkingsbedrijf met een jarenlange praktische kennis en ervaring. Naast de corebusiness in staalskeletbouw zijn onze vakmensen perfect inzetbaar voor het realiseren van uw totaalrenovatie.

Onze missie

 

Vanaf 2040 wordt in Vlaanderen een betonstop ingevoerd, nadat de Vlaamse overheid hierover in december 2016 een akkoord bereikte. Deze betonstop houdt in dat we in Vlaanderen niet meer zullen mogen bouwen in de open ruimte, maar ons zullen moeten beperken tot de reeds ingenomen ruimte.

 

Renova-Solution ziet in het modulair en compacter bouwen met staalskelet heel wat oplossingen om onze gezamenlijke doelstelling te bereiken. Een zwaar ingrijpende energetische renovatie kan met deze bouwmethode op een kostenoptimale en versnelde manier gebeuren.    

Waarom voor ons kiezen?

 

Het is duidelijk dat renoveren in combinatie met steeds strenger wordende normen meer dan ooit om een gespecialiseerde aanpak zal vragen.

 

Sterke punten waar onze klanten kunnen op rekenen ;    

 

Wij bieden altijd een totaalofferte zonder verrassingen aan.

 

Onze sterk opgebouwde vakkennis vertaalt zich in tijdswinst bij ieder project waardoor de kwaliteit nooit hoeft in te boeten.

 

Uitvoering van de werkzaamheden volgens het budget van de klanten.

 

Wij werken enkel met gerenommeerde en gespecialiseerde merken, wat resulteert in duurzame, efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossingen.


Wij bieden onze klanten een persoonlijk attest aan van verzekering tienjarige burgerlijke aansprakelijkheid.

 

Het Renova-Solution Team

 

Het is vooral het vakmanschap van onze geschoolde medewerkers die ons toelaat het verschil te maken bij de realisatie van vrijwel elk toegewezen project. Zij staan dagdagelijks in voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden en zorgen mede voor het behalen van de vooropgestelde termijn.


Gevelrenovatie

 


 


Spuitkurk

 


 


Opstijgend vocht en kelderdichting

 Tip voor een beter milieu


Bouw met milieuvriendelijke materialen

In onze woning wordt veel tijd doorgebracht, Maak er een gezonde plek van door een goed keuze te maken bij de keuze in  bouwmaterialen en afwerking. Sommige producten bevatten vaak schadelijke stoffen die kunnen vrijkomen bij de installatie of bij het bewerken ervan op een later moment. Anderzijds zijn bouwmaterialen ook niet oneindig voorhanden. Zuinig zijn is dus de boodschap. Werk samen met bekwame vakmensen die de berekening van hoeveelheden in  materialen op de juiste manier berekenen en zorgvuldig te werk gaan om verspilling te vermijden. Kies voor hergroeibare materialen bij de afwerking van jouw gevel. Gebruik hout en kurk of laat je leiden door labels die garant staan voor duurzaamheid.


Renova-Solution tracht ernaar om met de nodige zorg voor het milieu zijn steentje bij te dragen door gebruik te maken van meer ecologisch verantwoorde en duurzame producten, de afvalstromen op de werf onder controle te houden en te recycleren, etc...