Over ons

Over ons

 

Renova-Solution bvba is een gedreven en professioneel renovatiebedrijf met een jarenlange praktische kennis en ervaring in renovatietechnieken. Naast de corebusiness in gevelrenovatie is een deel van de vakmensen ook actief en perfect inzetbaar voor het realiseren van uw totaalrenovatie.

Onze missie

 

Vanaf 2040 wordt in Vlaanderen een betonstop ingevoerd, nadat de Vlaamse overheid hierover in december 2016 een akkoord bereikte. Deze betonstop houdt in dat we in Vlaanderen niet meer zullen mogen bouwen in de open ruimte, maar ons zullen moeten beperken tot de reeds ingenomen ruimte.

 

Onze missie Renova-Solution richt de focus op algemene gevelrenovatie en gevelisolatie en draagt bij tot de zorg voor het onderhoud en behoud van gebouwen en de zorg voor woonkwaliteit.

Met oog voor esthetiek en toepassing van diverse decoratieve en innovatieve afwerkingstechnieken willen wij er steeds in slagen om elk project volgens het beoogde eindresultaat van onze klanten op te leveren.

We willen onze vakkennis delen met klanten die nood hebben aan advies en praktische ondersteuning bij een ingrijpende energetische renovatie om de woning op een kostenoptimale manier zo energiezuinig mogelijk te maken.    

Waarom voor ons kiezen?

 

Het is duidelijk dat renoveren in combinatie met steeds strenger wordende normen meer dan ooit om een gespecialiseerde aanpak zal vragen.

 

Sterke punten waar onze klanten kunnen op rekenen ;    

 

Wij bieden altijd een totaalofferte zonder verrassingen aan.

 

Onze sterk opgebouwde vakkennis vertaalt zich in tijdswinst bij ieder project waardoor de kwaliteit nooit hoeft in te boeten.

 

Uitvoering van de werkzaamheden volgens het budget van de klanten.

 

Wij werken enkel met gerenommeerde en gespecialiseerde merken, wat resulteert in duurzame, efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossingen.

 

Enkele referenties gevelbekleding in combinatie met staalskelet

Poolhouse te Bissegem in staalskelet, afgewerkt in gladpleister - crepi - 

Staalskeletwoning te Wielsbeke, afgewerkt in gevelisolatie met spuitkurk

Optopping met staalskelet te Bornem, afgewerkt met gevelisolatie en spuitkurk

Het Renova-Solution Team

 

Het is vooral het vakmanschap van onze geschoolde medewerkers die ons toelaat het verschil te maken bij de realisatie van vrijwel elk toegewezen project. Zij staan dagdagelijks in voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden en zorgen mede voor het behalen van de vooropgestelde termijn.


Gevelrenovatie en restauratie

 

Gevelrenovatie, uitslijpen, zandstralen, voegwerk

 


Spuitkurk

 

Gevelisolatie met spuitkurk in kleur naar keuze


 


Opstijgend vocht en kelderdichting

 

Behandeling tegen opstijgend vochtTip voor een beter milieu


Bouw met milieuvriendelijke materialen

In onze woning wordt veel tijd doorgebracht, Maak er een gezonde plek van door een goed keuze te maken bij de keuze in  bouwmaterialen en afwerking. Sommige producten bevatten vaak schadelijke stoffen die kunnen vrijkomen bij de installatie of bij het bewerken ervan op een later moment. Anderzijds zijn bouwmaterialen ook niet oneindig voorhanden. Zuinig zijn is dus de boodschap. Werk samen met bekwame vakmensen die de berekening van hoeveelheden in  materialen op de juiste manier berekenen en zorgvuldig te werk gaan om verspilling te vermijden. Kies tevens voor hergroeibare materialen zoals hout en kurk of laat je leiden door labels die garant staan voor duurzaamheid.


zo ook dragen wij met ons voltalige Renova-Solution team zorg voor het milieu.