Expertise

Service op maat van de klant

 

Renova-Solution heeft oog voor trends die zich verder zullen ontwikkelen in de bouw. Deskundigen gaven al aan dat de focus de komende jaren komt te liggen op ecologische en financiële voordelen van duurzaamheidsoplossingen. Renova-Solution tracht hierin mee te evolueren en zoekt daarnaast op zijn beurt ook naar oplossingen die het renovatieproces kunnen versnellen.  

TOTAALRENOVATIE VOOR

 KELDER DICHTING   VOOR

 ISOLATIE & SPUITKURK   VOOR

     TOTAALRENOVATIE       NA

       KELDER DICHTING         NA

 ISOLATIE & SPUITKURK   NA

Exterior & Interior

TOTAALRENOVATIE

 

Of het nu een kleine, middelmatige of grote totaalrenovatie betreft, de werkzaamheden worden steeds volledig door onze eigen medewerkers uitgevoerd.

 

Hierbij enkele voorbeelden van projecten waarbij wij in samenwerking met de klant maar één doel voor ogen hadden, renoveren met respect voor het budget van onze klant maar toch met een eindresultaat om fier op te zijn. De meerwaarde van deze projecten blijkt achteraf veel groter dan de totale kostprijs.

GEVELISOLATIE

Isoleren: het hoeft niet moeilijk te zijn

 

Gebouwen zijn verantwoordelijk voor een derde van de uitstoot van broeikasgassen. Daaronder vallen natuurlijk bedrijfs- en publieke gebouwen, maar ook slecht geïsoleerde huizen hebben véél energie nodig om op te warmen. Het is dan ook een goed idee om je huis luchtdicht te maken. Wie een oude woning kocht, moet het van na-isolatie hebben. Beschikt je woning over een spouw? Dan kun je die laten inblazen met glaswol. Maar ook in woningen zonder spouw is muurisolatie een oplossing – denk maar aan gevelisolatie. Daarnaast levert dakisolatie heel wat winst op: de meeste energie gaat namelijk langs het dak verloren.

 

Opbouw gevelisolatie met siliconensierpleister

Opbouw gevelisolatie met steenstrippen look