Diensten

Renova-Solution

Gevelrenovatiebedrijf

+32 (0)9 329 31 33  -  info@renova-solution.be  -  www.renova-solution.be

Renoveren & isoleren

 

Renova-Solution bvba is een gedreven en professioneel renovatiebedrijf met een jarenlange praktische kennis en ervaring in renovatietechnieken. Naast de corebusiness in gevelrenovatie is een deel van de vakmensen ook actief en perfect inzetbaar voor het realiseren van uw totaalrenovatie.

Verdieping was aangetast door houtrot

Een totaalrenovatie in stijl

 

De uitdaging was niet op zijn minst. Een volledige verdiepingsvloer die zwaar aangetast was door houtrot diende te worden ontmanteld en  heropgebouwd.

Het eindresultaat mag gezien worden, 

Bewaren van het authentieke karakter

Luchtgommen & nabehandeling 

 

Het mooie authentieke karakter bewaren was de opdracht. Natuurlijk hadden we ook oog voor duurzaamheid en zodoende kreeg de houten structuur ook de nodige nabehandeling opdat de klant nog vele jaren kan genieten van deze prachtige open leefruimte. 

Voorbeeld van een combinatie-renovatie

Gevelrenovatie & spuitkurk


De woning zag er ooit geheel anders uit, Uitstraling aan de woning geven was de uitdaging en dat is andermaal geslaagd.


Tip voor het aangaan van een lening bij renovatiewerken


Opgepast, geld lenen kost ook geld!

Een woning renoveren of bouwen kost al gauw een klein fortuin. Gelukkig bestaan er nog formules om tegen aantrekkelijke voorwaarden een lening af te sluiten voor de financiering van verbouwingswerken. Bij de banken kan je kiezen tussen een hypothecair krediet en een renovatielening. De beste formule hangt af van de omvang van de werken. Een klassieke hypotheeklening is geschikt voor grotere bedragen of langere looptijden. Je woning dient hierbij als onderpand. Heb je in het verleden al een woonkrediet afgesloten voor de aankoop of bouw ervan, dan kan je de renovatie mogelijk zelf financieren via een heropname binnen het bestaande krediet. Je hoeft dan geen nieuwe lening af te sluiten, waardoor je administratie- en notariskosten vermijdt. Zijn de verbouwingswerken eerder beperkt, dan is mogelijks een renovatiekrediet de beste optie. 


Contact 

Vandendriesschestraat 4 A,

B-9620 Zottegem

 

info@renova-solution.be

 

+32 (0)9 329 31 33

 

BTW BE0719.403.765

Diensten

 

Gevelrenovatie

 

Gevelisolatie

 

Opstijgend vocht

Renova-Solution

Copyright © All Rights Reserved